Cinsel isteğin azalmasının nedenleri ortaya çıktı: Meğer bu yüzden ilişkiye giremiyormuşsunuz

Cinsel isteksizliğe neden olan detaylar ortaya çık. Meğer bunlar dolayısıyla cinsel isteğe karşı uzak kalıyormuşsunuz. İşte cinsel isteksizliğin en büyük nedenleri...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel isteğin azalmasının nedenleri ortaya çıktı: Meğer bu yüzden ilişkiye giremiyormuşsunuz

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan aynı zamanda kişilerin birbirlerine olan güvenlerinin güçlenmesine yardımcı olan etmenlerden bir tanesidir. Cinsel ilişkinin sağlıklı şekilde ilerlemesini sağlayan birbirinden farklı pek çok etmen bulunurken, cinsel isteksizliğin altında da yatan çeşitli problemler bulunmaktadır.

Cinsel isteksizliği fark edilmesi durumunda altına yatan nedenlere inmek, cinsel isteksizlik probleminden kısa sürede kurtulabilmenize katkı sağlayacaktır. İşte cinsel isteksizliğe neden olan o etmenler...

CİNSEL İSTEKSİZLİĞİN EN BÜYÜK NEDENLERİ ORTAYA ÇIKTI

Cinsel isteksizliğe neden olan etmenlerin başında elbette iletişimsizlik gelmektedir. Kişilerin önce kendine sonra da çevresine kendini iyi ifade edememesi, cinsel isteksizlik başta olmak üzere pek çok problemlerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

 

Cinsel isteksizliğin oluşmasına neden etmenleri ise şu şekilde sıralayabiliriz; 

Libido düşüklüğünün nedenlerinden bir tanesi de stres faktörüdür. Stres kişinin tüm odak sürecinin yitmesine neden olurken elbette cinsel hayatı da olumsuz yönde etkileyen durumlardan bir tanesidir.

Yorgunluk, düzensiz uyku, alkol ve sigara kullanımı da cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olabilen etmenler arasında yer almaktadır. 

Cinsel isteksizliğin başladığını düşündüğünüz andan itibaren yaşam standardınızı değiştirmeye yönelik bir kaç adım ya da değişiklik sürecin kısa sürede düzene girmesine yardımcı olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin