En iyi orgazmı deneyimleyebilmek için bu 5 maddeye dikkat: Bu 5 madde sayesinde seksi iliklerinize kadar hissedeceksiniz

Son derece keyifli orgazmın sırrı çözüldü. Bu 5 maddeye dikkat ettiğinizde zevkten dört köşe olacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
En iyi orgazmı deneyimleyebilmek için bu 5 maddeye dikkat: Bu 5 madde sayesinde seksi iliklerinize kadar hissedeceksiniz

En etkili orgazmı yaşamanın 5 püf noktası ortaya çıktı. Bu 5 maddeye dikkat ettiğinizde cinsel hayattan çok daha zevk almayı başarabileceksiniz.

Kadınlar ilerleyen yaşlarda vajinal kuruluk ya da vajinal gevşeklik problemi ile karşı karşıya gelebilmektedirler. Bu durumda elbette orgazm olma kalitesinde ciddi bir düşüşün yaşanmasına aynı zamanda seksten zevk almamaya neden olmaktadır.

Cinsel sağlığı koruma altına alabilmek ve daha kaliteli bir seks hayatı için Kindra danışma kurulu üyesi Dr. Juliana Hauser The Post'a verdiği demeçte bu 5 maddeye dikkat çekti.

Kadınların bu 5 maddeye dikkat etmelerinin seks hayatlarında çok daha başarılı ve keyifli ilerleyebileceklerini söyledi. İşte orgazmı etkileyen o 5 madde...

5 MADDE ORGAZMI CANLANDIRACAK

 

1- Kendinizi eğitin: Cinsel eğitim sadece cinsel eylemlerden daha fazlasıdır ve bütünsel olarak ele alınmalıdır. 

2- Dört çeyrek alıştırmasını yapın: Bir kağıdın üzerine biri ortadan yatay diğeri ortadan dikey olmak üzere iki çizgi çizin. İlk çeyreğe, yaptığınız ve yapmaya devam etmek veya daha fazlasını yapmak istediğiniz şeyleri yerleştirin; ikincisine, yaptığınız ve yapmaya devam etmek veya tekrar yapmak istemediğiniz şeyleri yazın; üçüncüsüne, henüz yapmadığınız ancak denemek istediğiniz veya "belki" dediğiniz şeyleri not edin; ve sonuncusuna, yapmadığınız ve kesin olarak "hayır" dediğiniz şeyleri listeleyin.

3- Kendi savunucunuz olun: Kendinizi eğitin, kendinize sorular sorun ve değiştirmek istediğiniz şeylere "hayır" denilmesinden memnun olmayın.

4- Bir akıl hocası edinin: Cinsel yaşamı hakkında konuşmaya açık ve kendi deneyimlerinden, kendi gözünden "olduğu gibi anlatmak" için yaşlanan biriyle konuşun. Soruları içtenlikle ve dürüstçe yanıtlayabilmeliler.

5- Cinsel eylemlilik pratiği yapın: Cinsel eylemlilik kendinize ve kararlarınıza güvenmenizi sağlar, eşsiz bir birey olarak kim olduğunuzu anlamanızı güçlendirir, destekleyici ve geniş insanları çeker ve herhangi bir durumda isteklerinizin ve ihtiyaçlarınızın herkesinki kadar önemli olduğunu bilmenizi sağlar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin