5 adımda kaybolan libidonuz şahlanarak artacak: Bu 5 tüyo libidoyu yükseltiyor

Düşen libidoyu uyuduğu yerden uyandırmanın formülü bulundu. Bı tüyo ile libidonuz yükselecek...

Google Haberlere Abone ol
5 adımda kaybolan libidonuz şahlanarak artacak: Bu 5 tüyo libidoyu yükseltiyor

Libido düşüklüğü kadın erke fark etmeksizin çeşitli nedenler dolayısıyla kişilerde görülebilmektedir. Libido eksikliğinin meydana gelmesi kişilerde cinsel isteksizliğin ayyuka çıkmasına neden olurken, kişiyi partnerine karşı ya da cinsel hayata karşı soğuk tutmaktadır.

Vücutta bulunan testesteron hormonu birincil olarak libidodan sorumlu olurken, testesteron hormonunun vücutta azalması kadınlarda da erkeklerde de libido kaybının oluşmasına neden olacaktır. 

Libido düşüklüğünün kendinizde meydana geldiğini düşünmeniz durumunda direkt olarak uzman bir doktora başvurmanız sürecin çok daha sağlıklı şekilde devam edebilmesi açısından önemlidir.

Uzman doktorun önerdiği tedavinin yanı sıra günlük yaşam rutinlerinizde bu 5 şeye dikkat ettiğinizde de libidonuzda ciddi bir yükselmenin olduğunu göreceksiniz. İşte libidonun yükselmesine katkı sağlayan o etmenler...

 

LİBİDONUZ ŞAHLANACAK!

Düşen libidoyu uyandırmak için dikkat etmeniz gereken ilk unsur düzenli egzersiz antrenmanıdır. Yağ yakmak özgüvenin artmasında oldukça etkili bir durum olurken, antrenman çalışarak vücudunuz keşfetmeye yardımcı olabilirsiniz.

Bazı besinlerin testesteron üzerinde oldukça fazla etkileri bulunmaktadır. Bu gıdaların başında ise şüphesiz kereviz, çikolata, kabak çekirdeği, istiridye gelmektedir. Bu gıdaları aşırıya kaçmadan düzenli tüketebilirsiniz.

Stres faktöründen uzak durmaya özen göstermeli ve ruhsal sağlığınızı koruma altına alabilmek için yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kaliteli ve düzenli uyku sistemi ile güne çok daha dinç aynı zamanda sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Yetersiz uyku, hormonların sağlıklı çalışmasına engel olurken kaliteli uyku insan sağlığı için oldukça önemlidir.

Bazı gıdaların içerisinde bolca afrodizyak bulunmaktadır. En etkili afrodizyak içeceği ise elma suyunu kimyon ve tarçın ekleyerek tüketilmesidir. Bu içeceği her gün düzenli olarak içmeyi deneyebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin