Bu süreye ulaşmayan seks yapıyorum demesin: İdeal seks süresi belli oldu

İdeal seks süresine ilişkin tüm detaylar belli oldu. Bakın aktif cinsel ilişki için ideal seks süresi ne kadar olmalıymış...

Google Haberlere Abone ol
Bu süreye ulaşmayan seks yapıyorum demesin: İdeal seks süresi belli oldu

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendiren, kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurların başında gelmektedir. Sağlıklı ve kaliteli bir cinsel ilişkinin başlayabilmesi için kişilerin birbirleriyle hemen her konuyu açıkça paylaşması son derece önemlidir.

Sağlıklı ve doğru bir iletişim şekli hem cinsel hayatı hem de güncel hayatın doğru bir akışta devam etmesini sağlayan birincil husus olurken, cinsel ilişki ve seks üzerine çeşitli araştırmalar yapılmaya devam etmektedir.

Bu araştırmalardan bir tanesi de zaman zaman üzerine tartışılan konulardan ideal seks süresi olurken gelin detaylarını birlikte inceleyelim...

 

İDEAL SEKS SÜRESİ NE KADAR?

Cinsellik konusunda birbirinden farklı tezler ortaya konulurken ideal seks süresi üzerine kapsamlı bir araştırma gerçekleştirildi. Erkek sağlığı konusunda uzmanlaşan bir şirket ideal cinsel ilişki süresine ilişkin kapsamlı bir araştırma başlattı.

Araştırma sonucunda oldukça enteresan veriler ortaya çıktı. Ortalam cinsel ilişki 5 buçuk dakika civarında olurken yapılan araştırmalar sonucunda ideal seks süresinin bu verinin iki katı olması gerektiği söylendi. 

Anket sonucunda ideal seks süresinin 11 dakika olması gerektiği söylenirken araştırmayı inceleyen Dr. Ben Condon, “Pornografik içerikler, yetersiz cinsel eğitim ile birleşince sağlıksız beklentiler ortaya çıkıyor. Bu da kişinin yataktaki performansıyla ilgili endişe ve utanç seviyesinin artmasına sebebiyet veriyor” şeklinde açıklamada bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin