Bu bölgelere dokunduğunuzda partneriniz yerinde duramayacak: Cinsel ilişki öncesi en çok zevk veren bölgeler belli oldu

Cinsel uyarımı en fazla olan bölgeler belli oldu. Bu bölgelere dokunduğunuzda partneriniz anında yükselişe geçecek. İşte cinsel ilişki öncesinde en çok zevk veren o bölgeler....

Google Haberlere Abone ol
Bu bölgelere dokunduğunuzda partneriniz yerinde duramayacak: Cinsel ilişki öncesi en çok zevk veren bölgeler belli oldu

Cinsel ilişki öncesinde partnerinizin bu bölgelerine dokunduğunuzda yerinde duramayacak hale gelecek.

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin karşılıklı olarak keyifli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi son derece önemlidir.

Kişilerin en çok keyif aldıkları bölgeleri, sevdikleri arzu ettikleri pozisyonları ya da istemediklerini açıkça söylemeleri cinsel ilişkinin çok daha uyumlu ve zevkli ilerlemesine yardımcı olacaktır.

Tüm bu süreçlerin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasının ardından partnerinize bir hamle yapmak istiyorsanız bu bölgelerine dokunmayı deneyebilirsiniz. İşte cinsel ilişki öncesi en çok uyarılmaya neden olan o bölgeler...

 

BU BÖLGELER ANINDA YÜKSELTİYOR

Cinsel ilişki öncesinde partnerinizi sürece çok daha istekli olmasını sağlayarak hazırlayabilmek için temas da bulunulması gereken belli başlı bölgeler bulunmaktadır.

Bu bölgelerden ilk kulak arkası boyun bölgesidir. Bu bölgelere dokunduracağınız minik öpücükler sevgilinizin kısa sürede uyarılmasına ve cinsel ilişki için bir adım atmasını sağlayacaktır.

Kafa derisi sinir uçlarıyla dolu olan bir bölge olurken, bu bölgeyle temas etmeniz tüm saç tellerin büyük bir uyarılma içerisine girmesine ve kişinin çok daha heyecanlı olmasına yardımcı olacaktır.

Partnerinizle birbirinizin dilinden anlamanız, konuşmadan da konuşabilmeniz cinsel ilişki başta olmak üzere tüm hayatınızı önemli ve esas kılmaktadır.

Dolayısıyla yola çıkarken aynı dili konuşabildiğiniz bir partner arayışı içerisinde olmanız hemen her alanda çok daha mutlu olmanıza yardımcı olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin