Cildinizde tek 1 siyah nokta dahi kalmayacak: Siyah noktaları kökten kurutan yöntem bulundu. Pürüzsüz bir cilt için hemen deneyin

Siyah noktalar, sivilcelerden sonra en can sıkıcı cilt sorunlarının başında gelir. Bu doğal yöntem sayesinde yalnızca 2 malzemeyle, siyah noktalardan kurtularak pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz. İşte siyah noktaların kökünü kurutan doğal yöntem

Cildinizde tek 1 siyah nokta dahi kalmayacak: Siyah noktaları kökten kurutan yöntem bulundu. Pürüzsüz bir cilt için hemen deneyin

Siyah noktalar, herkesin muzdarip olduğu cilt sorunlarının başında gelir. Siyah noktalar pek çok nedenden dolayı meydana gelebilir.

Cilt üzerindeki gözeneklerde meydana gelen siyah noktalar; genetik faktör, yağlı cilt, yanlış makyaj temizleme, terleme ve hava kirliliği gibi pek çok nedenden dolayı oluşabilir.

Öte yandan yastık kılıflarını düzenli olarak temizlememek de siyah nokta oluşumunu tetikleyebilir. Siyah noktalara iyi gelen yöntemler arasında, piyasada pek çok ürün mevcuttur.

Ancak bu ürünler hem ekonomik açıdan yorabilir hem de ciltte birtakım sorunlara neden olabilir. Bunun yerine her evde bulunan bu doğal çözüm ile siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.

İşte siyah noktaları temizleyen doğal yöntem...

SİYAH NOKTALARA DOĞAL YÖNTEM

Yumurta akı maskesi, cilt bakımı rutinlerinde popüler olan doğal bir yöntemdir ve özellikle siyah noktaları azaltmaya yardımcı olabilir.

Yumurta akı, cildin sıkılaşmasına ve gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olan proteinlerle doludur.

Cildinizde tek 1 siyah nokta dahi kalmayacak: Siyah noktaları kökten kurutan yöntem bulundu. Pürüzsüz bir cilt için hemen deneyin

Siyah noktalar genellikle cilt gözeneklerinin tıkanmasıyla ortaya çıkar ve yağ üretimiyle ilişkilidir. Yumurta akı maskesi, cilt üzerinde kuruyarak çekme özelliğine sahiptir.

Bu da gözeneklerin temizlenmesine ve siyah noktaların azalmasına katkıda bulunabilir. Maskenin yapımı oldukça basittir.

Bir kasenin içinde yumurtanın beyazını ve 1 yemek kaşığı şekeri hafifçe çırpın. Ardından cilde uygulanacak şekilde temizlenmiş bir yüze ince bir tabaka halinde sürün.

Maskeyi yüzünüzde 15-20 dakika bekleterek kurumasını sağlayın. Yumurta akının ciltte kurudukça sıkılaşması normaldir. Bu maske ile gevşek gözenekler sıkılaşır ve ölü deriler atılır.

Ardından cildi ılık suyla durulayın ve nazikçe kurulayın. Yumurta akı maskesini düzenli olarak uygulamak, siyah noktaların azalmasına ve cildin daha temiz ve sıkı görünmesine yardımcı olur.

Yumurta akı maskesi cildi kurutabileceğinden, uygulamadan sonra nemlendirici kullanmak önemlidir. Bu şekilde cilt, nem dengesini koruyarak daha sağlıklı ve parlak görünür.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına uygulamadan önce uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin