Ayı saldırdı, kurtulmak için kendi kolunu kesti: Dehşet dolu anlar, gönüllü çalışıyordu meyve verdiği ayı bir anda saldırıya geçti

Yaban hayatı koruma merkezinde gönüllü olarak çalışan bir kişi meyve verdiği ayı tarafından saldırıya uğradı. 32 yaşındaki İsveçli turist kafese doğru çekildiği sırada ayının saldırısından kendi kolunu keserek kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Ayı saldırdı, kurtulmak için kendi kolunu kesti: Dehşet dolu anlar, gönüllü çalışıyordu meyve verdiği ayı bir anda saldırıya geçti

Tayland'da yaban hayatı koruma merkezinde gönüllü olarak çalışan bir turist, meyve verdiği ayının saldırısından kendi kolunu keserek kurtuldu.
Tayland'ın Chiang Mai kentinde bulunan bir yaban hayatı koruma merkezinde dün yaşanan olayda gönüllü olarak çalışan bir turist, meyve verdiği vahşi ayının saldırısına uğradı. Elini kafesin içindeki ayıya kaptıran 32 yaşındaki İsveçli turist Stefan Claudio Specogna'nın sağ eli ayı tarafından ısırıldı.

KAFESE DOĞRU ÇEKMEYE BAŞLADI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre kafese meyve koymak için kolunu demir parmaklıklardan içeri sokan Specogna, ayı tarafından kafese doğru çekildi. Adamın saldırıdan kurtulmak için kendi kolunu bıçakla kestiği öğrenildi. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Specogna'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin