AKOM'dan İstanbullulara güzel haber geldi: İki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı hava gidiyor, güneş yüzünü gösterecek

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM son elde edilen verileri açıkladı. İstanbulluları sevindirecek haberi veren AKOM, iki gündür devam eden soğuk hava dalgası ve yağışların kenti gece saatlerinde terk edeceğini açıkladı. Hafta sonuna kadar sıcaklıklar 10 derecenin üzerine çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
AKOM'dan İstanbullulara güzel haber geldi: İki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı hava gidiyor, güneş yüzünü gösterecek

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un verilerine göre, iki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı havanın gece saatlerinden itibaren İstanbul’u terk etmesi bekleniyor. Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağı, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 10 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. 

İstanbul güne, 3 dereceler civarında seyreden hava sıcaklıkları ile başladı. Silivri ve Çatalca'nın yüksek bölgelerinde kar, diğer yerlerde zaman zaman karla karışık yağmur geçişleri yaşandı.

YAĞIŞLI HAVA İSTANBUL'U TERKEDİYOR 

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un verilerine göre, yağışların il genelinde yağmura dönmesi ve iki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı havanın gece saatlerinden itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor. 

Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağı, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 10 derecenin üzerine çıkarak 12-13 dereceleri bulması bekleniyor. Sıcaklıklarının 1 Şubat'a kadar mevsim normallerinin 2-4 derece altında, 2-15 Şubat tarihleri arasında mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin