WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme yöntemleri. WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? IOS ve Android telefonlarda WhatsApp silinen mesajları geri getirme

Güncellemeleri ile kendine sürekli yenilik katan WhatsApp'ta silinen mesajları geri yükleme gibi bir özellik bulunuyor. Birkaç adımda WhatsApp'ta silinen mesajları yeniden görebilmek mümkün. WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl görülür? IOS ve Android telefonlarda WhatsApp silinen mesajları geri getirme. İşte detaylar...

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme yöntemleri. WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? IOS ve Android telefonlarda WhatsApp silinen mesajları geri getirme

Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile birlikte şüphesiz en çok tercih edilen iletişim ağı olan WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme konusu oldukça merak ediliyor. 

Bazen yanlışlıkla silinen önemli mesajları geri getirmek isteyebilirsiniz.

IOS ve Android telefonlarda WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirmenin etkili yöntemleri bulunuyor.

WHATSAPP'TA SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRME YÖNTEMLERİ

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirmek için ilk olarak yedekleme ayarlarını kontrol edin. WhatsApp otomatik olarak mesajlarınızın yedeklerini oluşturan bir özelliğe sahiptir. İlk olarak yapmanız gereken WhatsApp'ın yedeklemeleri hangi sıklıkta yaptığına ve nereye kaydettiğine bakmak. 

IOS TELEFONLAR İÇİN WHATSAPP SİLİNEN MESAJLARI GÖRME

IOS işletim sistemi içeren bir telefona sahipseniz WhatsApp'ta silinen mesajları tekrar görme imkanınız var. 

*İlk olarak WhatsApp'ı açın. 
*Ayarlar > sohbetler > sohbet yedeği menüsüne tıklayın.
*Otomatik yedekleme seçeneği aktif halde değilse aktif hale getir seçeneğine tıklayın.

Tercihiniz doğrultusunda günlük, haftalık veya aylık olarak işaretleyebilirsiniz.

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme yöntemleri. WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? IOS ve Android telefonlarda WhatsApp silinen mesajları geri getirme

IOS TELEFONLAR İÇİN WHATSAPP SİLİNEN MESAJLARI GERİ YÜKLEME 

IOS kullanıcıları için WhatsApp silinen mesajları geri yüklemek oldukça kolay.

IOS işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsanız ve sohbet yedeği özelliği aktifse sildiğiniz mesajları geri yüklemek aşağıdaki adımları uygulayarak mümkün. 

*Telefonunuzda yüklü olan WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan tamamen kaldırın. 
*App Store'a girerek uygulamayı tekrar telefonunuza indirin. 
*Telefonunuza indirdiğiniz uygulama numaranızı isteyecektir. Telefon numaranızı girin ve numaranızı doğrulayın.
*Telefonunuza doğrulama işlemi yaptıktan sonra WhatsApp size otomatik olarak sohbet yedeğini geri yüklemek isteyip istemediğinizi sorar. Sohbet yedeğini geri getir seçeneğine tıklayarak silinmiş mesajları yeniden görebilirsiniz.

WHATSAPP NEDİR?

WhatsApp, bir internet bağlantısı ve akıllı telefon aracılığıyla insanların birbirleriyle iletişime geçmesine olanak sağlar.

WhatsApp üzerinden sevdiklerinizle mesajlaşmak,  mesaj yazmaya üşendiğiniz durumlarda sesli mesaj yollamak veya yüz yüze görmek istediğiniz kişileri görmeye vaktiniz olmadığı zamanlarda görüntülü konuşma yapmak, görüntü ve video göndermek amacıyla Bran Acton ve Jan Koum tarafından kurulan bir uygulamadır.

Daha sonra uygulama 2014 yılında Meta  tarafından satın alındı. 

WhatsApp, güncellemelerine ve yeniliklerine hız kesmeden devam eden bir uygulama olması sebebiyle de oldukça popüler. 

AKILLI TELEFONA WHATSAPP NASIL YÜKLENİR?

Akıllı telefon için WhatsApp indirecek kişiler öncelikle Google Play Store' a girip WhatsApp'ı aratın ve ardından yükle'ye tıklayın. İşte bu kadar basit. Uygulamanız yüklendi.

IOS İÇİN WHATSAPP NASIL YÜKLENİR?

IOS işletim sistemine sahip bir telefon için WhatsApp indirecek kişiler öncelikle App store'a girip WhatsApp ı aratın ardından yükleme işlemini gerçekleştirin. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin