Yusuf Yazıcı bu kez evet dedi. İnadı kırıldı, Süper Lig devine tereddütsüz üç yıllık imzayı attı

Beşiktaş, Lille ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için yeniden transfer harekatına geçti. Fransız ekibiyle sözleşme yenilemeyi kesinlikle düşünmeyen ve futbol hayatına Türkiye'de devam etmek isteyen Yusuf Yazıcı için Beşiktaş şimdiden sözleşme görüşmelerine başlarken, imza konusunda da önemli bir yol kaydetti.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Yazıcı bu kez evet dedi. İnadı kırıldı, Süper Lig devine tereddütsüz üç yıllık imzayı attı
Arşiv

Türk futbolunun tarihe geçen bonservis bedellerinden biriyle Lille'in yolunu tutan Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye Beşiktaş formasıyla dönmeye hazırlanıyor.

Lille formasıyla hem lig şampiyonluğu hem de UEFA Avrupa Ligi'nde gol krallığı yaşayan Yusuf Yazıcı Fransız ekibindeki kariyerini bu yaz noktalamaya hazırlanıyor. Lille ile uzun süren sözleşme yenileme görüşmelerinde istediği maaşı alamayan Yusuf Yazıcı bu gelişmenin ardından Lille'den ayrılmaya karar verdi.

Yusuf Yazıcı için devre arasında kiralama teklifi yapan Beşiktaş ise milli oyuncunun Lille'den ayrılmaya karar vermesinin ardından transfer için yine iştah kabarttı. Sezon sonunda boşa çıkacak olan Yusuf Yazıcı için gerekli tüm kaynaklarını kullanmaya hazır olan ve Yusuf Yazıcı'nın istediği maaşı vermeye hazırlanan Beşiktaş milli oyuncunun transferinde şimdiden önemli bir yol kat etti.

Yusuf Yazıcı'nın da kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği ve bu nedenle de Beşiktaş'tan gelen üç yıllık teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Bu sezon Lille formasıyla 36 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı 10 kez gol sevinci aşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin