Younes Belhanda, Süper Lig devine yeşil ışık yaktı. Transfer devre arasında tamamlanıyor

Adana Demirspor'da son haftaların en çok tartışılan ismi olan Younes Belhanda takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Younes Belhanda için harekete geçerken, iki taraf arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Younes Belhanda, Süper Lig devine yeşil ışık yaktı. Transfer devre arasında tamamlanıyor
Arşiv

Sezona hem ligde hem de Avrupa'da çok iyi başlayan Adana Demirspor son haftalarda büyük bir form düşüklüğü yaşıyor.

Son altı haftada galibiyet yüzü göremeyen Adana Demirspor'da, Patrick Kluivert ile yollar ayrılsa da takım sezon başındaki görüntüsüne bir türlü kavuşamadı. Kötü gidişatın ardından taraftarlar başta Younes Belhanda olmak üzere birçok ismi eleştirirken deneyimli yıldızla bağlar artık tamamen kopma noktasına geldi.

Özellikle Galatasaray maçlarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Younes Belhanda, Adana ekibinden ayrılmayı kesin olarak kafasına koydu. Avrupa'dan da talipleri olan Younes Belhanda için Trabzonspor vakit kaybetmeden devreye girdi ve Faslı oyuncuyla ilk resmi teması kurdu.

Trabzonspor'un ilk teklifine olumlu yanıt veren Younes Belhanda şartlar tamamen oluşursa devre arasında Trabzonspor forması giyecek. 33 yaşındaki Younes Belhanda bu sezon forma giydiği 20 maçta 3 gol ve 4 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin