Hasan Arat milli yıldıza formayı giydirdi. Galatasaray'ı reddetti, Beşiktaş'a dört yıllık imza attı

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen milli oyuncu Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Borussia Dortmund formasıyla süre bulmakta çok zorlanan 26 yaşındaki Salih Özcan'ı transfere ikna etmeyi başardı. Kulüpler arasındaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından Salih Özcan yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Arat milli yıldıza formayı giydirdi. Galatasaray'ı reddetti, Beşiktaş'a dört yıllık imza attı
Arşiv

Devre arası transfer döneminde ismi sık sık Galatasaray ile anılsa da Borussia Dortmund'daki kariyerine odaklanacağı söyleyen Salih Özcan sezon biter bitmez Beşiktaş formasını giyecek.

Sezona ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olarak başlasa da sezonun ortasından itibaren ilk 11'deki yerini kaybeden ve Borussia Dortmund'da kulübeye hapsolan Salih Özcan kariyerindeki yeni sayfayı Beşiktaş ile açmaya karar verdi. Başkan Hasan Arat, 26 yaşındaki milli oyuncu Salih Özcan ile iletişime geçerek yıldız ismi transfere ikna etmeyi başardı.

13 milyon Euro bonservisi olan Salih Özcan için Borussia Dortmund ile transfer masasında sıkı bir pazarlık yapacak olan Hasan Arat, Salih Özcan'a dört yıllık imza attırmayı planlıyor. Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 32 maça çıkan Salih Özcan gol ya da asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin