Yedi gollü nefes kesen maçta Galatasaray, Kasımpaşa'yı yıkmayı başardı. Mauro Icardi maça damga vuran isim oldu

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek çok önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırmayı başardı. Mauro Icardi, Kasımpaşa karşısında sergilediği performansla maça damga vuran isim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yedi gollü nefes kesen maçta Galatasaray, Kasımpaşa'yı yıkmayı başardı. Mauro Icardi maça damga vuran isim oldu

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Yedi golün çıktığı ve temponun bir an olsun düşmediği maç 4-3'lük Galatasaray galibiyetiyle sona erdi. Galatasaray'ın gollerini Mertens, Icardi(2) ve Carlos Vinicius kaydetti. Kasımpaşa'nın golleri ise Icardi(KK), Aytaç Kara ve Da Costa'dan geldi.

Galatasaray'da Mauro Icardi 81. dakikada bir penaltı atışından yararlanamazken, Kasımpaşa'da Winck 79. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından üst üste 11. galibiyetine imza atan Galatasaray puanını 81'e yükseltti. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı. Milli aranın ardından Galatasaray sahasında Hatayspor'u ağırlayacak, Kasımpaşa ise deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

MAURO ICARDI MAÇA DAMGA VURDU

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi maça damga vuran isim olmayı başardı. Kasımpaşa karşısında iki kez fileleri havalandıran Icardi, 81. dakikada da bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Icardi ayrıca Kasımpaşa'nın ilk golünde kendi filelerini havalandıran isim oldu.

Yedi gollü nefes kesen maçta Galatasaray, Kasımpaşa'yı yıkmayı başardı. Mauro Icardi maça damga vuran isim oldu

VINICIUS'UN İLK GOLÜ ÜÇ PUANI GETİRDİ

Devre arasında takıma katılan ve performansıyla eleştirilerin odağında olan Carlos Vinicius, Kasımpaşa karşısında 90. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Carlos Vinicius, Kasımpaşa karşısında Trendyol Süper Lig'de ilk kez gol sevinci yaşadı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Kasımpaşa-Galatasaray maçı başladı.

5' Galatasaray ilk tehlikeyi yaratan taraf oldu. Mertens'in ceza sahası içinde yaptığı yerden vuruşta Gianniotis golü ayaklarıyla önledi.

16' Kasımpaşa direğe takıldı. Haris Hajradinovic'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta direkte patlayan top oyun alanına geri döndü.

26' Galatasaray savunmasından seken topu tek vuruşla ağlara yollamak isteyen Yasin'in şutu çerçeveyi bulmadı.

27' Galatasaray gol perdesini açan taraf oldu. Ceza sahası dışından çok şık bir gole imza atan Mertens takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Yedi gollü nefes kesen maçta Galatasaray, Kasımpaşa'yı yıkmayı başardı. Mauro Icardi maça damga vuran isim oldu - Resim : 2

34' Kasımpaşa mücadeleye denge getirdi. Omeruo'nun kafa vuruşunda Icardi'ye çarpan top ağlarla buluştu ve skor 1-1'e geldi.

45' Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

48' Galatasaray ikinci yarıya golle başladı. Mertens'in ortasında kafa vuruşuyla ağları havalandıran Icardi, sarı-kırmızılı ekibi 2-1 öne geçirdi.

57' Kasımpaşa yeniden beraberliği yakaladı. Aytaç Kara uzak mesafeden çektiği şutta nefis bir gole imza attı ve skoru 2-2'ye getirdi.

65' Gianniotis'ten harika kurtarış! Kerem Demirbay'ın ceza sahasından çektiği sert şutta Gianniotis kritik bir kurtarış yaparak gole izin vermedi.

68' Kasımpaşa üçüncü gole çok yaklaştı. Muslera'dan sıyrılan Da Costa uygun pozisyonda bulunan Ben Ouanes'i gördü. Ben Ouanes'in vuruşunda top üstten auta gitti.

77' Kasımpaşa öne geçti! Ben Ouanes'in pasında ceza sahasında bomboş durumda olan Da Costa ağları sarsarak durumu 3-2'ye getirdi.

81' Icardi penaltıdan yararlanamadı! Galatasaray'ın kazandığı penaltıda Gianniotis, Icardi'ye gol şansı tanımadı.

83' Gol yağmuru devam ediyor! Penaltıyı kaçıran Icardi yine şık bir kafa golüyle maça 3-3'lük dengeyi getirmeyi başardı.

Yedi gollü nefes kesen maçta Galatasaray, Kasımpaşa'yı yıkmayı başardı. Mauro Icardi maça damga vuran isim oldu - Resim : 3

90' Galatasaray yeniden öne geçti! Icardi'nin direkten şutunda topu önünde bulan Carlos Vinicius attığı golle skoru 4-3 yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin