Trabzonspor maçının ardından ligden çekilme gündeme geldi. Ali Koç çok net konuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç ligden çekilme kararı konusunda, ''Biz artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor maçının ardından ligden çekilme gündeme geldi. Ali Koç çok net konuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklarken; Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimalinin de bulunduğunu söyledi.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından önemli satır başları:

"Dün gece yaşananlar Türkiye için, Türk sporu için utanç vesilesidir. Bu iki kulübü kafa kafaya getirmeye, iki kulüp arasında şiddet ve nefret tohumu ekmeye son 13-14 yıldır emek verenler var."

"3 Temmuz'un sebebi olan terör örgütü, iki kulüp arasındaki çatışma seviyesini belki de getirmek istediği seviyeye ulaştırmıştır. Kurşunlanma olayı da belki de bunların ürünüdür. Bu iki camiayı birbirine vurdurmadan, uzun vadeli düşünmeli ve sabırlı davranmalıyız. Bunlar tüm ülkeye zarar veren sorunlardır."

"Sahamızda 3-2 yenilmiştik, dün de 3-2 kazandık. Orada Trabzonspor yöneticilerini en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Dün onlar da bizi çok iyi ağırladılar, belki bir adım daha iyi. Yönetimsel anlamda bir sorun yok, birçok konuda aynı noktadayız. İki takımın oyuncuları da iyi niyetli mücadelelerini sürdürdükleri ortamda bunun yaşanması akıl tutulmasıdır."

"Dün stadyumda polis yoktu. Stadyuma girerken arama yoktu. Benim stadımda hiç meşale yok çünkü arama sorumluluğunu gösteriyorum, yurt dışında bu sorumluluk gösterilmiyorsa neden suçlu benim? Bunu geçen hafta UEFA Başkanına konuşurken söylemiştim."

"Kulüpler Birliği'ndeki görevimden biraz evvel istifa ettim."

"Biz artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız."

"Bu kararı alırsak görevi bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübü tekrar Süper Lig'e çıkarıp o zaman görevi bırakırız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin