Trabzonspor maçı öncesi İsmail Kartal'a şok. Sakatlığı nedeniyle üç hafta forma giyemeyecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union SG karşısında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi. İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü'nün sakatlığı nedeniyle yıldız oyuncudan Union SG ve Trabzonspor maçlarına faydalanamayacak.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor maçı öncesi İsmail Kartal'a şok. Sakatlığı nedeniyle üç hafta forma giyemeyecek
Arşiv

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ve performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Çağlar Söyüncü'nün sakatlık haberi İsmail Kartal'ın tüm planlarını altüst etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union SG karşısında oynanan maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Çağlar Söyüncü'nün MR sonuçları belli oldu. Çağlar Söyüncü'nün sol uyluk hamstring kas grubunda orta şiddetli yırtık tespit edildi. Çağlar Söyüncü'nün başta Union SG ile oynanacak rövanş maçı olmak üzere Trabzonspor derbisinde de forma giyemeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe formasıyla 7 maça çıkan Çağlar Söyüncü toplam 512 dakika sahada kaldı ve İsmail Kartal'ın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline geldi. Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin