Süper Lig'in yıldızı Fatih Terim'in yanına gidiyor. İmparator ayağının tozuyla Panathinaikos'a ilk transferini yaptı

Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan Fatih Terim takımı güçlendirmenin yollarını hemen aramaya başlarken Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas ile görüştü. Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifini iki kez reddeden Anastasios Bakasetas'ın ülkesine dönmek istediği ve Fatih Terim ile Panathinaikos'ta seve seve çalışacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'in yıldızı Fatih Terim'in yanına gidiyor. İmparator ayağının tozuyla Panathinaikos'a ilk transferini yaptı

Türk futbolunda büyük başarılar kazanarak adını tarihe yazdıran isimlerden birisi olan Fatih Terim sürpriz bir kararla Yunan devi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kariyerinde yepyeni bir sayfa açan Fatih Terim, Panathinaikos ile başlayacağı serüven öncesinde de takımı hemen güçlendirmenin yollarını aramaya başladı. Panathinaikos'un 13 senelik şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen 'İmparator' Fatih Terim transfer hedefi olarak Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas'ı belirledi.

Trabzonspor'un yeni sözleşme görüşmelerinde olumlu cevap alamadığı Anastasios Bakasetas, Fatih Terim ile görüşerek futbol hayatına ülkesinde devam etmek istediğini kaydetti ve Panathinaikos'a seve seve transfer olacağını söyledi.

Trabzonspor kariyerinde ise 117 kez sahaya çıkan Yunan oyuncu, 33 gol ve 23 asistle skor katkısı yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin