Süper Lig'de parladı, Milli Takım'a seçildi ve Beşiktaş'a imza attı. Derbi sonrası ilk transfer netleşti

Fenerbahçe derbisinde alınan ağır mağlubiyetin ardından Beşiktaş transferde gaza bastı. Adana Demirspor forması giyen ve Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı ile prensipte anlaşan Beşiktaş genç ismin transferini devre arasında resmiyete dökecek.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'de parladı, Milli Takım'a seçildi ve Beşiktaş'a imza attı. Derbi sonrası ilk transfer netleşti

Trendyol Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe derbisinde ağır bir mağlubiyet alan ve büyük olasılıkla lige havlu atan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları anında hız kazandı.

Fenerbahçe karşısında oynanan futbolun ardından Rıza Çalımbay oyuncularının performansını sert bir şekilde eleştirirken, Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı ile siyah-beyazlı ekip anlaşmaya vardı.

Bir dönem Beşiktaş forması ve giyen Türk futbolunun büyük şeyler beklediği Batuhan Karadeniz, Youtube'da yayınlanan programda Yusuf Sarı'nın transferinin 5 milyon Euro'ya noktalandığını söyledi. Karadeniz, ''Yusuf Sarı, 5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş camiasına hayırlı olsun'' dedi ve transferi resmen duyurdu.

Süper Lig'de iki sezondur Adana Demirspor formasıyla sergilediği performansla dikkat çeken ve Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başaran Yusuf Sarı bu sezon forma giydiği 19 maçta 2 gol ve 7 asist üretmeyi başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin