Roberto D'Aversa'nın görevine son verilme nedeni herkesi şaşırttı. İtalya Serie A'da çok ilginç olay

İtalya Birinci Futbol Ligi'ndeki (Serie A) maçta rakip takım futbolcusuna kafa atan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa'nın görevine son verildi.

Google Haberlere Abone ol
Roberto D'Aversa'nın görevine son verilme nedeni herkesi şaşırttı. İtalya Serie A'da çok ilginç olay

İtalya'nın Seri A ekiplerinden Lecce teknik direktörü Roberto D'Aversa, bir oyuncuya kafa attığı gerekçesiyle işine son verildi.

Olay, pazar günü rakip takım Hellas Verona'ya evinde 1-0 yenildiği maçın sonunda yaşandı.

Verona forveti Thomas Henry, maçın bitiş düdüğünün ardından Lecce defans oyuncusu Marin Pongracic ile tartışırken Teknik Direktör Roberto D'Aversa tartışan oyuncuların yanına gitti ancak D'Aversa, oyuncuları ayırmak yerine maç görevlilerinin gözleri önünde Henry'ye kafa atarak yere düşürdü.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Serie A kulübünden yapılan açıklamada, "Lecce-Verona maçının sonunda yaşananların ardından Lecce, teknik direktör Roberto D'Aversa'nın görevine son verdi" denildi.

Yaşananlar için özür dileyen D'Aversa, kafa atmadığını söylese de yayınlanan görüntüler D'Aversa'nın oyuncuya kafa attığını gösterdi. Daha önce Parma ve Sampdoria'yı çalıştıran 48 yaşındaki D'Aversa, Haziran ayından bu yana Lecce'nin başındaydı. Lecce, küme düşme hattının bir puan üzerinde yer alıyor.

Etiketler Serie A italya Lecce
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin