Okan Buruk'tan büyük ters köşe. Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda eden ismi Galatasaray'a transfer ediyor

Savunmanın göbeği için transfer arayışında olan Okan Buruk, Galatasaray'a çok tanıdık bir isim olan Attila Szalai'yi getirmeye hazırlanıyor. Okan Buruk, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai ile görüşerek büyük bir sürprize imza attı. Hoffenheim'da forma giyen Attila Szalai, Okan Buruk ile görüşmesinin ardından Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak baktı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'tan büyük ters köşe. Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda eden ismi Galatasaray'a transfer ediyor
Anadolu Ajansı

Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı ikilisine alternatif olabilecek bir ismin transferi üzerine yoğunlaşan Galatasaray'da Okan Buruk'un yönetimden istediği Attila Szalai ismi büyük şaşkınlık yarattı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Hoffenheim'a 12.3 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle transfer olan Attila Szalai, Almanya'da istediğini bulamadı ve Türkiye'de gösterdiği performansın çok çok altında kaldı.

14 Haziran'da başlayacak EURO 2024 turnuvası için düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediğini söyleyen Attila Szalai için Galatasaray devreye girdi. Okan Buruk'un çok beğendiği bir isim olan Attila Szalai transferi için Galatasaray gaza basarken, Hoffenheim'ın 2 milyon Euro kiralama bedeli istediği belirtildi.

FENERBAHÇE'YE GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETMİŞTİ

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Attila Szalai, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini kazanmıştı. Attila Szalai, Hoffenheim'a transfer olmadan önce yayınladığı videoda Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin