Okan Buruk kötü performansına artık tahammül edemedi. Galatasaray ile ipleri kopuyor

Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışında Wilfried Zaha'yı kadrosuna katarak büyük ses getiren Galatasaray'da Fildişi Sahilli oyuncuyla ipler kopma noktasına geldi. Okan Buruk'un ısrarla forma şansı vermesine rağmen istenilen performansı bir türlü sahaya yansıtamayan Wilfried Zaha'nın devre arasında Galatasaray'a veda edebileceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk kötü performansına artık tahammül edemedi. Galatasaray ile ipleri kopuyor
Anadolu Ajansı

Devre arası transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'da Wilfried Zaha krizi yaşanıyor.

Sezon başında var olan sakatlığı nedeniyle Okan Buruk tarafından maçların ilerleyen dakikalarında forma şansı bulan Wilfried Zaha, ilk 11'de başladığı maçlarda da istenilen performansı ortaya koyamayınca Okan Buruk'u büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Crystal Palace günlerinden oldukça uzak görünen Wilfried Zaha'ya son şanslarını veren Okan Buruk, Zaha'nın performansının önümüzdeki haftalarda da aynı seyretmesi durumunda Fildişi Sahilli oyuncuya Suudi Arabistan'dan gelebilecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United maçında klasını ortaya koyan Wilfried Zaha, dün oynanan Kayserispor maçında sergilediği oyunla zaman zaman tribünlerin tepkisini çekti. Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 23 resmi maça çıktı. 32 yaşındaki Zaha, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 3 asist üreterek skora etki etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin