Okan Buruk, Kasımpaşa karşısında yıldızlaşan Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç sonunda açıklamalarda bulundu. Okan Buruk iki gol atarak yıldızlaşan Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Kasımpaşa karşısında yıldızlaşan Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı
Anadolu Ajansı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa deplasmanında 4-3 kazandıkları mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Bu tarz maçların şampiyonluktaki etkisinden bahseden Okan Buruk, "Birincisi, rakibimizi tebrik ederek başlamak istiyorum. Oyun olarak çok iyi işler yaptılar. Çok gol atan ve yiyen bir takım demiştim. Hücumda çok iyi işler yaptılar. Bizim de bulduğumuz pozisyonlarımız oldu. Zor bir ortam aslında. Biz akşam maçlarına alışmış bir takım olarak, bu atmosferde oynamaya alışkın olmayan bizim için zor oldu. Maçtan önce de en büyük korkum buydu. Korkularım vardı, zaman zaman olumsuz etkilerini gördük ama finalde kazandık. Girdiğimiz pozisyonlar, kaçan penaltı, son bölümde 3 tane daha gol atabilirdik, dönüşünde de gol yiyebilirdik. 4-3 sonrası da maçı erken bitirmemiz gerekirdi. Önemli olan kazanmaktı. Bu tür maçlar şampiyonluk maçları. Mutluyuz, Galatasaray taraftarına hayırlı olsun. Buraya geldiler, bizi desteklediler. Bundan sonra bu oyunun üzerine çıkmak istiyoruz" dedi.

Mauro Icardi'nin performansına parantez açan Okan Buruk, "Mertens, çok önemli bir gol attı. Icardi belki ilk yarıda çok fazla oyunun içerinde değildi. Bu ara ona da çok yarayacak. O da çok güçlü bir şekilde geri dönecek. Biraz dinlendireceğiz onu. Maçın ikinci yarısına damga vurdu. Attığı iki golle oyuna damga vurdu. Milli takım arasından sonra çok daha hazır bir şekilde dönecek" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin