İsmail Yüksek'e elveda, yeni orta sahaya merhaba. Fenerbahçe, Süper Lig'in dinamosuyla anlaştı

Fenerbahçe'nin, Lyon'un yakın markajında olan İsmail Yüksek'in elden çıkarılması durumunda orta sahaya alacağı yerli ismin Berkay Özcan olacağı öğrenildi. Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in Lyon'a transferinin gerçekleşmesi halinde Başakşehir'de forma giyen Berkay Özcan ile görüşmelere başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Yüksek'e elveda, yeni orta sahaya merhaba. Fenerbahçe, Süper Lig'in dinamosuyla anlaştı
Arşiv

Rade Krunic'in transferinin ardından ilk 11'deki yerini kaybetmesi beklenen İsmail Yüksek, Lyon tarafından yakın markaja alındı.

Fransız temsilcisi Lyon, Fenerbahçe'ye ilk olarak İsmail Yüksek için 6 milyon Euro önerdi ancak sarı-lacivertli ekip bu teklifi kabul etmedi. Lyon daha sonra İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını 12 milyon Euro ve bonuslarla çaldı. Ali Koç ve İsmail Kartal'ın görüşmesinin ardından İsmail Yüksek'in takımdan ayrılabileceği iddia edilirken, Fenerbahçe orta sahaya alternatifini Başakşehir'de buldu.

2020 yılından bu yana Başakşehir forması giyen Berkay Özcan ile temasa geçecek olan Fenerbahçe böylelikle İsmail Yüksek'in takımdan ayrılması durumunda kadrosuna Berkay Özcan'ı katmaya çalışacak. Berkay Özcan, Başakşehir formasıyla bu sezon 19 maça çıkıp 1 asist yaptı. Berkay Özcan söz konusu 19 maçın 11'inde ise 90 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin