İsmail Kartal maç sonu çıkan olaylara tepki gösterdi: Neden biz burada galip geldiğimizde böyle şeyler oluyor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğüyle sahaya inen taraftarlar nedeniyle ortalık bir anda karıştı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal maç sonu çıkan olaylara tepki gösterdi: Neden biz burada galip geldiğimizde böyle şeyler oluyor
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe zorlu Trabzonspor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönerken maç sonu olan olaylar dev maçın önüne geçti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçeli oyunculara saldırırken, güvenlik görevlileri zorlukla yatıştırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Tribünden sahaya giren insanların oyuncularımıza saldırmaları, orası karıştı, koridor karıştı derken... Biz Trabzonspor'a Kadıköy'de mağlup olduk, Trabzonspor oyuncuları seviniyorlardı. En doğal hakları. Hiçbir karışıklık olmadan oradan ayrıldılar. Neden biz burada galip geldiğimizde böyle şeyler oluyor?"

"Benim kafamda hafif bir şiş var. Ben alışkınım, ben sokakta büyüdüm, Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Ben saha içinde bugün şişe topladım. İçeride birkaç antrenörün dudağı şiş, çenesi şiş. Oğlumun kafası şiş, çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak, nasıl düzelteceğiz bu işleri?"

"Sahaya bu kadar madde atılması sebebiyle oyunumuz etkilendi. Bana da maddeler isabet etti. Biz provoke etmedik. Sahaya atılan şişeleri toplayarak futbola hizmet etmeye çalıştık. Maçı kazanmayı bildik."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin