Galatasaray'ın hasretine dayanamadı, geri dönüyor. Okan Buruk hemen forma verecek

Galatasaray, İtalyan ekibi Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu'yu sözleşmesinde yer alan maddeden dolayı geri çağırma kararı aldı. Okan Buruk orta sahada yaşanan sıkıntıdan dolayı Galatasaray'da şampiyonluk yaşamış olan Berkan Kutlu'yu kadroda kullanabileceğini yönetime iletti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın hasretine dayanamadı, geri dönüyor. Okan Buruk hemen forma verecek
Anadolu Ajansı

Galatasaray ile 2022-2023 sezonunda şampiyonluk yaşayan ve daha sonra orta sahaya yapılan transferlerin ardından kadroda düşünülmeyen Berkan Kutlu yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor.

İtalyan ekibi Genoa'ya 5 milyon Euro karşılığında satın alma opsiyonuyla kiralanan Berkan Kutlu, Okan Buruk'un kendisiyle iletişime geçmesi üzerine Galatasaray'a her zaman katkı vermek istediğini ve orta sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Orta saha rotasyonunda büyük sıkıntı yaşayan Okan Buruk'un devre arası transfer dönemine kadar çok yakından tanıdığı Berkan Kutlu'yu tekrar takıma kazandırarak orta sahaya direnç katmak istediği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Galatasaray'a yeniden dönecek olan Berkan Kutlu'nun 18 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a karşı oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor.

Genoa formasıyla yalnızca altı maçta forma bulabilen Berkan Kutlu bu maçlarda toplam 193 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin