Galatasaray'da beş imza birden. Takımın vazgeçilmez isimlerinin sözleşmeleri yenilendi

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray iç transferde adeta şaha kalktı. Galatasaray; Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan için imza töreni düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da beş imza birden. Takımın vazgeçilmez isimlerinin sözleşmeleri yenilendi

İç transferde takımın yıldız isimleriyle uzun süredir görüşmelerde bulunan Galatasaray mutlu sona ulaştı.

RAMS Park'ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'da katıldı. Sarı-kırmızılı ekip; Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile iç transferde nikah tazeledi.

Açıklamalarına şu sözlerle başlayan Dursun Özbek, ''Fernando Muslera ile yeni sözleşme için çok kısa konuştuk. 'Sen ne diyorsan başkan' dedi. Muslera'nın Galatasaray formasıyla futbola veda etmesi ve başka bir görevle kulübümüze hizmet etmesi dileğimdir'' dedi.

ABDÜLKERİM KONUSUNDA FENERBAHÇE'YE GÖNDERME YAPTI

Abdülkerim Bardakcı konusunda ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gönderme yapan Özbek, ''Abdülkerim, ilk transfer olduğunda kimilerinin burun kıvırdığı aslan kardeşim... Biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de bugüne kadar gösterdiğin performansla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin'' ifadelerini kullandı.

Sözleşme imzalayan oyuncuların açıklamaları şu şekilde:

Kaan Ayhan: "1,5 yıl önce geldim. Böyle büyük bir camiaya gelmek değil de kalmak daha zor bir beceri. Bunu takım arkadaşlarımla birlikte yaptığım için mutluyum. Nice senelere diyorum."

Abdülkerim Bardakcı: "Bu ailenin parçası olmaktan dolayı her zaman büyük bir gurur ve onur duydum. Bu kulübe uzun yıllar iyi performans verip efsaneler arasında yer almak istiyorum demiştim. Bunun için tekrar bir adım attık."

Lucas Torreira: "Öncelikle iyi akşamlar. Oyuncu arkadaşlarıma ve Muslera'ya teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde geldim buraya. İyi akşamlar teşekkürler."

Fernando Muslera: "Bu kulüpte bir ömür geçirdim. 16 şampiyonluk gördüm. Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü ve bunu sürekli göstermeli. Şimdi oyuncu olarak burada bulunuyorum, ileride de bu takımın bir parçası olmaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar."

Barış Alper Yılmaz: “Çok mutluyum. Bana bu şansı veren başkanımıza, hocamıza ve Erden ağabeye teşekkür ederim.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin