Galatasaray'a vedası kesinleşti. Saatlerce süren görüşmede fikri değişmedi

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens, sarı-kırmızılı ekiple yeni sözleşme imzalamayı kabul etmedi. Sezon sonunda futbolu bırakma kararından vazgeçmeyen Dries Mertens'in ilerleyen dönemlerde Galatasaray teknik heyetinde görev alması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a vedası kesinleşti. Saatlerce süren görüşmede fikri değişmedi
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Galatasaray'da, sezon ortasından bu yana devam eden Dries Mertens belirsizliği en sonunda açıklığa kavuştu.

Galatasaray ile yeni sözleşme görüşmeleri yapsa da futbolu sezon sonunda bırakma kararından vazgeçmeyen Dries Mertens, sarı-kırmızılı kulübe sezon sonunda kesin olarak veda etme kararı aldı. Hem Dursun Özbek hem de Okan Buruk ile görüşen takımın en tecrübeli ismi Dries Mertens ilerleyen dönemlerde Galatasaray teknik heyetinde seve seve görev alacağını da sözlerine ekledi.

Bu sezon birçok maçta ortaya koyduğu performansla taraftarın büyük alkışını toplayan 36 yaşındaki Dries Mertens tüm kulvarlarda 42 maça çıktı. Mertens 8 gol ve 11 asistle toplam 19 gole direkt olarak katkı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin