Galatasaray'a bir sakatlık haberi daha. Sivas maçının kadrosuna alınmadı

Galatasaray, Sacha Boey'in son antrenmanda dizinde ağrı hissettiği için tedbir amacıyla Sivas'a götürülmediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a bir sakatlık haberi daha. Sivas maçının kadrosuna alınmadı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında zorlu Sivasspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray şehre ulaşırken, sarı-kırmızılı ekip Sacha Boey hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve Konyaspor karşısında forma giyemeyen Sacha Boey'in son antrenmanda dizinde ağrı hissetmesi nedeniyle Sivasspor maçının kafilesine de dahil edilmediğini açıkladı.

GALATASARAY'DA EKSİK LİSTESİ KABARIK

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Sacha Boey'in yanı sıra; Angelino, Davinson Sanchez, Mauro Icardi, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu gibi isimler de Sivasspor maçının kadrosuna alınmadı.

Galatasaray'ın kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güven, Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karata, Tanguy Ndombele 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin