Galatasaray kariyeri beklenenden kısa sürdü. Okan Buruk ve taraftar henüz izlemeye doyamamıştı

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı ve performansıyla kısa zamanda Okan Buruk'un vazgeçemediği isim haline gelen Derrick Köhn hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Premier Lig'e çıkma mücadelesi veren Leicester City'nin Derrick Köhn'e transfer teklifi yapacağını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray kariyeri beklenenden kısa sürdü. Okan Buruk ve taraftar henüz izlemeye doyamamıştı

Galatasaray'ın devre arasında yalnızca 3.35 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Derrick Köhn, sarı-kırmızılı takımın bu sezon çektiği sol bek sıkıntısına ilaç gibi geldi.

Türkiye'ye ve Galatasaray'a uyum sürecini çok kısa bir sürede atlatan Derrick Köhn sarı-kırmızılı formayla henüz 6 maça çıkmasına rağmen İngiliz ekiplerinin hemen transfer radarına girdi. İngiltere Championship'te yer alan ve Premier Lig'e yükselme mücadelesi veren Leicester City'nin, Derrick Köhn'ün peşinde olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Leicester City'nin Galatasaray forması giyen Derrick Köhn'ün durumunu yakından takip ettiği ve sezon sonunda ciddi bir bonservis bedeliyle sarı-kırmızılı takımın kapısını çalacağı ifade edildi.

Galatasaray formasıyla Trendyol Süper Lig'de 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maça çıkan Derrick Köhn 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin