Furkan Korkmaz'dan, Beşiktaş'ı yıkan yanıt. Kariyerine devam edeceği yeri açıkladı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyen milli oyuncu Furkan Korkmaz hakkında çıkan Beşiktaş Emlakjet iddialarına yanıt verdi. Korkmaz, Türkiye'ye tatil amacıyla geldiğini ve ABD'ye geri döneceğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Furkan Korkmaz'dan, Beşiktaş'ı yıkan yanıt. Kariyerine devam edeceği yeri açıkladı

Philadelphia 76ers'tan Indiana Pacers'a takas edilen ve daha sonra takımı tarafından serbest bırakılan Furkan Korkmaz, hakkındaki Beşiktaş Emlakjet iddiaları sonrası açıklama yaptı.

26 yaşındaki basketbolcu, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "All-Star arasında Türkiye'ye tatil amaçlı gelmeyi daha sezon başında planlamıştım. Kısa bir mola ve sevdiklerimle zaman geçirmek dışında herhangi bir geliş amacım yok." ifadelerini kullandı.

Kariyerini NBA'de sürdürmeyi planlayan Furkan, "Menajerim NBA'de farklı takımlarla benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor. Ben de bu nedenle birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim." mesajını paylaştı.

2023-2024 sezonunda Philadelphia 76ers formasıyla 35 kez parkeye çıkan milli basketbolcu Furkan Korkmaz, 8.6 dakika ortalamayla sahada kaldı. Furkan Korkmaz söz konusu maçlarda 2.5 sayı, 0.9 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları tutturdu.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin