Fernando Santos'u delirtince kadro dışı kaldı. Beşiktaş'ı resmen tek başına karıştırdı

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimlerden biri olan Ante Rebic aldığı maaş nedeniyle siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istemiyor. Ante Rebic kendisine gelen teklifleri düşük maaş nedeniyle reddederken Fernando Santos, Hırvat oyuncuyu sezon sonuna kadar kadro dışı bırakma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos'u delirtince kadro dışı kaldı. Beşiktaş'ı resmen tek başına karıştırdı
Arşiv

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde en çok ses getiren transferi olan Ante Rebic, siyah-beyazlı kulüpte sorun yaratmaya devam ediyor.

Sezon başından bu yana Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ın gözüne bir türlü girmeyi başaramayan Ante Rebic, Fernando Santos'un sınavından da geçemeyince formanın yüzünü adeta unuttu. Son beş maçın üçünde kadro dışı kalan ve takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Ante Rebic ise aldığı maaş nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor.

Net 2 milyon Euro garanti maaş alan Ante Rebic şu ana kadar farklı Avrupa takımlarından gelen teklifleri elinin tersiyle geri itti. Yeşil sahadaki yetersiz performansının ardından bu hamleyle de kulübe zarar veren Ante Rebic'in, Fernanda Santos tarafından sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Sezonun geri kalan maçlarında kadroda olmayacak olan Ante Rebic'in kariyerine hangi takımda devam edeceği önümüzdeki transfer döneminde belli olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin