Fernando Santos gelir gelmez iki ismi gözden çıkardı. Beşiktaş kariyerleri resmen sona erdi

Beşiktaş'ın başında ilk maçına Fatih Karagümrük karşısında çıkan ve sahadan galibiyetle ayrılan Fernando Santos, Tayfur Bingöl ve Onur Bulut'un biletini kesin olarak kesti. Fernando Santos, Tayfur Bingöl ve Onur Bulut'u kesin olarak kadroda düşünmezken iki ismin de gelecek teklifler doğrultusunda Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos gelir gelmez iki ismi gözden çıkardı. Beşiktaş kariyerleri resmen sona erdi
Arşiv

Fernando Santos ile yeni bir hikayeye başlayan Beşiktaş ara transfer için çalışmalarını sürdürürken, Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı.

Fernando Santos, Fatih Karagümrük maçında görev verdiği Onur Bulut'un yanı sıra Tayfur Bingöl'ü de kadroda düşünmediğini net olarak yönetime iletti ve Beşiktaş'ta devre arasında takımdan ayrılacak ilk iki isim oldu.

Kayserispor'dan büyük umutlarla alınan ancak oynadığı her maçta taraftarın büyük tepkisini çeken Onur Bulut için Başakşehir devreye girerken, Tayfur Bingöl'ün ise Konyaspor'un radarında olduğu öğrenildi. Fernando Santos bu iki ismin yanı sıra Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı bırakılan Valentin Rosier için de gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin