Fenerbahçe'ye Eljif Elmas piyangosu. Sarı-lacivertliler, Eljif Elmas'ın Leipzig'e transferinden pay alacak

Bundesliga'dan Leipzig, Serie A ekibi Napoli'den Eljif Elmas'ı transfer etti. Ödenen bonservis belli olurken Fenerbahçe'nin kazanacağı bonus da ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye Eljif Elmas piyangosu. Sarı-lacivertliler, Eljif Elmas'ın Leipzig'e transferinden pay alacak
Arşiv

Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen Eljif Elmas performansıyla göz doldurdu. Geçen sezon Napoli ile İtalya'da şampiyonluk yaşayan eski Fenerbahçeli futbolcu için Bundesliga takımı Leipzig devreye girdi. Alman ekip transferde sona gelirken Fenerbahçe'nin bu transferden kazanacağı bonus da belli oldu.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Leipzig, Eljif Elmas transferini tamamladı. Alman kulüp, Napoli ve oyuncu ile anlaşma sağladı. Leipzig, Eljif Elmas transferi için Napoli'ye 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bundesliga temsilcisi, ay sonunda oyuncuyu Almanya'ya davet ederek sağlık testleri yapacak. Sağlık testinden geçen Eljif Elmas, Leipzig kadrosuna katılacak.

2019 yılında 16.2 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'den Napoli'ye giden Eljif Elmas'ın transferi resmen gerçekleştiğinde sarı-lacivertliler de para kazanacak.

Fenerbahçe ile Napoli arasında yapılan anlaşmada, Elmas'ın başka bir kulübe transferi halinde, elde edilecek bonservis bedeline bağlı olarak sarı-lacivertlilerin 1.5 milyon Euro'yu geçmeyecek şekilde bonus kazanma imkanı var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin