Fenerbahçe'de yaprak dökümü. 6. ayrılık için 00:00 telaşı. Ryan Kent Lazio yolcusu

Fenerbahçe'de Ryan Kent, belgelerin yetişmesi halinde Lazio ile kiralık olarak transfer olacak. Fenerbahçe'de bu nedenle 00:00 telaşı yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de yaprak dökümü. 6. ayrılık için 00:00 telaşı. Ryan Kent Lazio yolcusu

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği bulunan Ryan Kent, Lazio ile anlaşma sağladı.

Aktif transfer politikası izleyen Fenerbahçe, kadroda yer alan fazla oyuncu sayısını azaltma amacıyla bazı futbolcuları başka takımlara gönderiyor ya da kiraya veriyor.

Bu yaz Glasgow Rangers'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye katılan 26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Kent, şimdi ise Lazio'ya kiralanıyor.

Kent'in transferiyle ilgili tüm belgelerin bu gece yarısına kadar tamamlanması bekleniyor, bu işlemlerin ardından oyuncunun yeni takımına katılması gerçekleşecek.

Fenerbahçe'de, Ryan Kent'ten önce Miguel Crespo, Samet Akaydin, Umut Nayir, Emre Mor ve Bartuğ Elmaz takımdan ayrılan diğer isimlerdi.

Ryan Kent kimdir?

Ryan Kent, 11 Kasım 1996 yılında İngiltere'de dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Liverpool altyapısında başladı.

Kariyerinde Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Glasgow Rangers gibi takımlarda forma giydi.

İngiliz futbolcu, forvet hattında sol kanatta görev yapıyor. 27 yaşındaki deneyimli isim, İngiltere'nin U18 ve U20 takımlarında forma giydi.

Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 11 milyon euro...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin