Yılan hikayesinde düğüm en sonunda çözüldü. Shane Larkin dört yıllık imzayı gözü kapalı attı

Sezon sonunda Anadolu Efes ile sözleşmesi sona erecek olan ve adı sık sık Fenerbahçe Beko ile anılan Shane Larkin geleceği adına karar verdi. Anadolu Efes resmi hesabından yaptığı paylaşımda Shane Larkin ile dört yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yılan hikayesinde düğüm en sonunda çözüldü. Shane Larkin dört yıllık imzayı gözü kapalı attı
Arşiv

Son haftalarda adı sık sık Fenerbahçe Beko ile anılan ve Anadolu Efes'ten ayrılacağı iddia edilen Shane Larkin geleceğine ait merakla beklenen kararı verdi.

Anadolu Efes ile birçok başarı kazanan ve kulübün simge isimlerinden biri haline gelen Shane Larkin, Anadolu Efes ile dört yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Anadolu Efes'in resmi hesabından yapılan açıklamada, ''Kaptan Shane Larkin dört yıl daha ait olduğu yerde. Yeni zaferler için Kaptan ile yeniden yola çıkıyoruz'' ifadeleri kullanıldı. 

Shane Larkin 2018 yılında Baskonia'dan Anadolu Efes'e transfer olmuştu. Deneyimli oyun kurucu, lacivert-beyazlı formayla iki THY Avrupa Ligi, üç Türkiye Basketbol Süper Ligi, üç Cumhurbaşkanlığı Kupası ve bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Larkin, 2018-19 sezonunda Avrupa Ligi Dörtlü Final'in en skorer oyuncusu olurken, 2020-21 sezonunda ise ligin en iyi ikinci beşine, 2021-22 sezonunda da en iyi beşine adını yazdırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin