Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. İstanbulspor maçında yedi isim forma giyemeyecek

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de eksik oyuncu sayısının fazlalığı can sıkıyor. İsmail Kartal, İstanbulspor deplasmanında başta Fred olmak üzere; İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Bright Osayi-Samuel ve Miha Zajc'tan yararlanamayacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. İstanbulspor maçında yedi isim forma giyemeyecek

2024'ün ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de maçın hazırlıkları tüm hızla devam ederken İsmail Kartal'ın bu maçta nasıl bir 11 sahaya süreceği merakla bekleniyor.

İstanbulspor maçı öncesinde kart cezalıları Fred, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra Afrika Kupası'na giden Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel zorlu karşılaşmada mücadele edemeyecek. Öte yandan uzun süreli sakatlıkları devam eden Rodrigo Becao ve Miha Zajc'ta İstanbulspor deplasmanında forma şansı bulamayacak.

DJIKU VE OSAYI-SAMUEL'IN EKSİKLİĞİ İSMAİL KARTAL'I DÜŞÜNDÜRÜYOR

Afrika Kupası'nda ülkelerinden davet alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun en az beş hafta forma giyemeyecek olması İsmail Kartal'ı özellikle savunma tandeminde oldukça zorlayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin