Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından üç puanla çıktı. Zirve yarışında kritik viraj puan kayıpsız dönüldü

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti ve lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından üç puanla çıktı. Zirve yarışında kritik viraj puan kayıpsız dönüldü

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Nefes kesen dev maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u zor da olsa 3-2 mağlup etmeyi başararak zirve yarışında kritik virajı puan kaybı yapmadan döndü. Fenerbahçe'nin gollerini 13. ve 45+4. dakikalarda Fred, 87. dakikada ise Batshuayi kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise 64. Bardhi ve 78. dakikada Trezeguet(P)'ten geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetin ardından puanını 79'a yükseltti. Trabzonspor ise 49 puanda kaldı. Milli aranın ardından Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

DEV MÜCADELE İKİ KEZ DURDU

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle iki kez durdu. Maçın henüz 3. dakikasında bordo-mavili taraftarlar, tribünde meşale yaktı, sahayı sis bulutu kaplayınca hakem Halil Umut Meler de görüş açısı daraldığı için oyunu durdurdu. Kısa süre sonra oyun yeniden başladı.

Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından üç puanla çıktı. Zirve yarışında kritik viraj puan kayıpsız dönüldü - Resim : 2

Mücadelenin 56. dakikasında ise tribünden atılan su şişeleri Tadic'e isabet etti. Halil Umut Meler yaşanan bu olayın ardından bir kez daha oyunu durdurmak zorunda kaldı.

MAÇIN SON ANLARINDA ORTAM YİNE GERİLDİ

Trabzonspor'un kullandığı köşe vuruşunun devamında Umut Bozok ile Fred arasında yaşanan pozisyon sonrası sinirler gerildi. Umut Bozok'un müdahalesiyle yerde kalan Fred sakatlık geçirirken iki takımın oyuncuları arasında bir anda arbede çıktı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Trabzonspor-Fenerbahçe maçı başladı.

3' Yakılan meşalelerden dolayı maçın hakemi Halil Umut Meler oyunu kısa bir süreliğine durdurdu.

13' Fred'den harika bir gol! Fenerbahçe, Fred ile öne geçti. Ceza sahası dışından nefis bir gol atan Fred maçtaki gol perdesini açan isim oldu.

Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından üç puanla çıktı. Zirve yarışında kritik viraj puan kayıpsız dönüldü - Resim : 3

20' Fenerbahçe ikinci gole yaklaştı. Szymanski'nin serbest vuruşunda Uğurcan'dan seken topu Tadic kafayla ağlara göndermek istedi ancak vuruşu az farkla auta gitti.

37' Trabzonspor'un geliştirdiği hızlı hücumda Pepe topu ceza sahasına çevirdi. Ferdi Kadıoğlu, Enis Destan'a gelmeden önce çok kritik bir müdahale yaparak topu kornere yolladı.

45+4' Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Tadic'in pasında Uğurcan Çakır ile karşı karşıya kalan Fred yerden düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

45' Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında ilk yarıyı Fred'in golleriyle 2-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

56' Sahaya atılan su şişelerinden dolayı orta hakem Halil Umut Meler yardımcılarını yanına çağırdı ve oyun bir kez daha durdu.

64' Trabzonspor farkı bire indirdi. Kazanılan frikikte topun başına geçen Bardhi nefis bir vuruşla ağları havalandırdı ve skoru 2-1'e getirdi.

Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından üç puanla çıktı. Zirve yarışında kritik viraj puan kayıpsız dönüldü - Resim : 4

78' Dev maça denge geldi! Trabzonspor'un kazandığı penaltıda fileleri havalandıran Trezeguet skoru 2-2 yaptı.

87' Fenerbahçe'de sahneye Batshuayi çıktı! Savunmadan seken topu düzgün bir vuruşla ağlara yollayan Batshuayi takımını 3-2 öne geçirdi.

90+8' Visca'nın ortasında top bir anda kaleye yöneldi. Livakovic parmaklarının ucuyla topu kornere çelmeyi başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin