Fenerbahçe takımdan gönderme kararı aldı. Gol ve asistleri durunca bir anda gözden çıkarıldı

Sezona müthiş bir performansla başlayan ancak son maçlarda ortaya koyduğu silik görüntüyle eleştiri oklarının hedefinde olan Sebastian Szymanski için Alman devi Bayer Leverkusen devreye girdi. Fenerbahçe, iyi bir bonservis bedeli elde etmek istediği Szymanski'nin etkisiz performansının devam etmesi halinde Bayer Leverkusen ile masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe takımdan gönderme kararı aldı. Gol ve asistleri durunca bir anda gözden çıkarıldı

Sezon başında Fenerbahçe'nin hücum hattını adeta tek başına yöneten, attığı ve attırdığı gollerle taraftarın büyük sevgisini kazanan Sebastian Szymanski son haftalarda büyük düşüş yaşıyor.

Ligde oynanan son beş maçta gol-asist katkısı yapamayan ve performansı eleştirilmeye başlanan Sebastian Szymanski için Fenerbahçe gelecek transfer tekliflerini dinleme kararı aldı. Formsuz gidişatının ardından sezon sonunda Sebastian Szymanski'yi iyi bir fiyata elden çıkarmaya çalışacak Fenerbahçe'ye ise ilk teklif Bayer Leverkusen'den geldi.

Bu sezon Avrupa futbolunda bir devrim yaratan Xabi Alonso'nun ekibi Bayer Leverkusen şimdiden Sebastian Szymanski'nin transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü Slawomir Czarnecki de yaptığı açıklamada Sebastian Szymanski'ye kesinlikle bir ilgilerinin olduğunu ve gözlemledikleri oyuncuların arasında yer aldığını söyledi.

Sebastian Szymanski'nin satışından en az 25 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefleyen Fenerbahçe şu an için Bayer Leverkusen'in yapacağı teklifi bekliyor. Sarı-lacivertli formayla bu sezon 38 maça çıkan Sebastian Szymanski 12 gol ve 14 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin