Fenerbahçe rüya transferine kavuştu. Üç kez gol kralı olan isim Edin Dzeko'dan formayı kapmaya geliyor

Devre arası transfer döneminde Michy Batshuayi ile yollarını ayırdıktan sonra kadroya kaliteli bir golcü eklemek isteyen Fenerbahçe'ye, Timo Werner'den olumlu haber geldi. Forma giydiği Leipzig'de gözden çıkarılan ve kendisine kulüp bulması istenen Timo Werner'in, Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelebileceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe rüya transferine kavuştu. Üç kez gol kralı olan isim Edin Dzeko'dan formayı kapmaya geliyor
Arşiv

Üç kulvarda da mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı nedeniyle kadroya kaliteli bir golcü katmayı planlıyor.

Fenerbahçe, Michy Batshuayi'den istenilen performansı alamaması nedeniyle Belçikalı oyuncuyla yollarını kesin olarak ayıracak ve bu bölgeye takviye yapacak. Devre arası transferinde kadroya iyi bir golcü isim katmak her ne kadar zor olsa da Fenerbahçe'ye Timo Werner'den olumlu haber geldi.

Kariyerinde müthiş bir patlama yaptıktan sonra Chelsea'ye transfer olan ancak İngiltere'deki futbola bir türlü ayak uyduramayan Timo Werner küllerinden doğmak için yeniden Leipzig'e dönse de yine de eski günlerini mumla arıyor. Alman basınında yer alan habere göre, Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder, Timo Werner'e artık kadroda düşünülmediğini ve en kısa zamanda yeni bir kulüp bulmasını söyledi.

Bu haberin ardından Timo Werner için önceden de girişimleri olan Fenerbahçe'nin, Alman golcünün transferinde elinin kolaylaştığı ve kiralık olarak sarı-lacivertli formayı giyeceği iddia edildi.

ÜÇ KEZ GOL KRALI OLDU

Timo Werner, 2011-2012 ve 2013-2014 yıllarında Stuttgart altyapısında üst üste iki sezon gol krallığı yaşadı. Werner bu başarılara ek olarak 2016-2017 yılında düzenlenen Konfederasyon Kupası'nda 3 gol kaydederek gol krallığını iki isimle paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin