Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay oyuncularını eleştirdi

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Beşiktaş derbi mücadelesinden 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından oyuncularının kapasitelerinin altında oynadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay oyuncularını eleştirdi

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oyuncularının ortaya koyduğu performansı eleştiren Rıza Çalımbay, ''Maça kötü başlamadık. Denk gidiyordu ama sonrasında hatalar yapmaya başladık. Hepsi kapasitelerinin altında oynadı. Pas hataları yaptık. Üzücü bir maç, mükemmel bir taraftar gelmiş. Bu maçta bir talihsizlik oldu Umut ve Gedson konusunda. Bunlardan sonra arkadaşları da yerinde oynatamadık. Bu durumun düzelmesi gerekiyor. Lider oyuncuların performanslarına çeki düzen vermesi gerekiyor'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Çalımbay, ''Düzelme için oyuncularla çok çalışmak lazım, biz daha 1 ay oldu geleli. Birdenbire geldik. 4. maçta ilk mağlubiyetimizi aldık. Burası Beşiktaş, bir şeyler düzelecek'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin