Fenerbahçe, Erden Timur'un transfer hayalini elinden çaldı. Gol kralı isimle masaya oturuldu

Fenerbahçe bir dönem ezeli rakibi Galatasaray'ın peşinde olduğu Manchester City forması giyen Sergio Gomez'in peşine düştü. Sol bek mevkinde görev almasına rağmen hücuma desteğiyle bilinen ve 2023'te düzenlenen 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda gol krallığına ortak olan Sergio Gomez ile temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe'nin genç İspanyol ile yazın transfer masasına oturması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Erden Timur'un transfer hayalini elinden çaldı. Gol kralı isimle masaya oturuldu

Yeni sezonda daha rotasyonlu bir kadroya sahip olmak isteyen İsmail Kartal yönetime Sergio Gomez'in transfer edilmesi için rapor gönderdi.

Bir dönem Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un da peşinde olduğu Sergio Gomez için yaz transfer döneminde girişimlere başlayacak olan Fenerbahçe'nin genç sol bek için ısrarcı olduğu İngiliz basınında yer aldı.

Manchester City'nin yıldızlarla dolu kadrosunda pek fazla görev şansı bulamaması nedeniyle gelişimi için İngiliz devinden ayrılmaya sıcak bakan Sergio Gomez'in ilk etapta Fenerbahçe formasını kiralık olarak giymesi bekleniyor. Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı Fenerbahçe, Sergio Gomez'in performansından memnun kalırsa oyuncuyu kalıcı olarak kadrosuna ekleyecek.

Özellikle 2023'te düzenlenen 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda attığı üç golle dikkat çeken ve sol bek olmasına rağmen gol krallığına ortak olan Sergio Gomez kariyeri boyunca da 11 kez gol sevinci yaşadı.

10 milyon Euro transfer değeri olan Sergio Gomez'in, Manchester City ile kontratı 2026 yılında sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin