Fenerbahçe derbisi sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur'dan sert sözler: Şampiyonluğa tesir eden bir hata

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Mauro Icardi'nin pozisyonu hakkında, ''Şampiyonluğa tesir eden bir hata'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe derbisi sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur'dan sert sözler: Şampiyonluğa tesir eden bir hata

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışını en yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de oynanan maçta golsüz berabere kaldı.

Son yılların pozisyon açısından en kısır derbisi yaşanırken mücadeleye Alexander Djiku ve Mauro Icardi arasında yaşanan pozisyon damga vurdu. Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisinin ardından, ''Dünkü derbi çok güzel bir maç olmadı, mücadele vardı. Maça damgasını vuran, Icardi'ye yapılan penaltı pozisyonuydu. Futbol hassas bir oyun. Büyük destekçisi var. Özellikle bazı hareketlerden kaçınmak lazım. Dünkü pozisyonda Djiku, Icardi'ye sağ kroşe vurdu. Futbolun içinde bunların olmaması lazım. Bu hareketin cezalandırılması gerekirdi" dedi.

''ŞAMPİYONLUĞA TESİR EDEN BİR HATA''

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ise kendilerine verilmeyen penaltının şampiyonluğa tesir eden bir hata olduğunu ifade etti. Erden Timur, ''Dün gece sonuca direkt etki eden bir hata yapıldı. Başka hatalar da oldu ama bu direkt sonuca tesir etti. Biz itidalli açıklamalar yapmaya çalışıyoruz. Hem hakkımızı savunacağız hem de itidalli olacağız. O pozisyon direkt şampiyonluğa tesir eden bir hata'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin