Eksikler belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde beş oyuncusundan yararlanamayacak

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta beş futbolcunun derbide görev alamayacağı bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Eksikler belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde beş oyuncusundan yararlanamayacak

Fernando Santos'un görevden ayrılmasının ardından Serdar Topraktepe yönetiminde Süper Lig'de ilk oynadığı maçta Ankaragücü karşısında üç puanla sahadan ayrılan Beşiktaş'ta, Fenerbahçe maçının da hazırlıkları tamamlandı.

Kritik maçın hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ta eksik listesi de belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynanacak derbide; Emrecan Terzi, Zainutdinov, Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz'dan yararlanamayacak. Beşiktaş'ta ayrıca kart cezalısı olan Svensson'da derbide Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolcularımız Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl ile takımımızın 24 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan değerlendirmede uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen futbolcumuz Demir Ege Tıknaz, futbol A takımımızın Fenerbahçe ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaklardır." denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin