Dortmund'un, Bellingham'ın sözleşmesine koydurduğu madde ağızları açık bıraktı. Şampiyonlar Ligi finalinde kaybetseler bile kazanacaklar

Alman ekibi Borussia Dortmund'un sezon başında Real Madrid'e sattığı Jude Bellingham, Şampiyonlar Ligi finalinde eski takımına para kazandırabilir.

Google Haberlere Abone ol
Dortmund'un, Bellingham'ın sözleşmesine koydurduğu madde ağızları açık bıraktı. Şampiyonlar Ligi finalinde kaybetseler bile kazanacaklar
Anadolu Ajansı

İspanyol devi Real Madrid, Bayern Münih karşısında 87. dakikasına 1-0 geride girdiği maçı Joselu'nun attığı gollerle 2-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi ve bir başka Alman ekibi olan Borussia Dortmund'un rakibi oldu. 

Sezon başında 103 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olan Jude Bellingham hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. Bonservis bedelinin yanı sıra anlaşmada yüksek bedelli bonuslar da yer alıyor.

Yabancı basında yer alan iddiaya göre, Real Madrid finali kazanırsa, Borussia Dortmund'a Jude Bellingham için 25 milyon Euro bonus ödemesi yapacak.  Diğer taraftan Dortmund finali kazanırsa UEFA'dan 20 milyon Euro daha ödül kazanacak. Alman ekibi maçı kazansa da kaybetse de mali olarak karlı çıkmış olacak. 

Real Madrid formasıyla bu sezon harikalar yaratan Jude Bellingham forma giydiği 39 maçta 22 gol ve 10 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin