Darüşşafaka Lassa deplasmanında 42 sayı farklı galibiyet. Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'in gecesi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. hafta kapanış maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Darüşşafaka Lassa'yı 98-56 mağlup etti. Fenerbahçe Beko'da, Tarık Biberovic 29 sayıyla maçın yıldızı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Darüşşafaka Lassa deplasmanında 42 sayı farklı galibiyet. Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'in gecesi

Müsabakaya sert savunmayla başlayan Fenerbahçe Beko, hücumda Tarık Biberovic'le etkili oldu. Genç oyuncu üst üste ürettiği 8 sayıyla skoru 8-0'a getirdi. Çeyrekte ilk 5 dakikalık bölüm 13-4 Fenerbahçe Beko üstünlüğüyle geçilirken, sarı-lacivertli takımın bütün sayıları Tarık Biberovic'ten geldi. Fenerbahçe Beko, ilk periyodu 29-14 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci periyoduna da hızlı başlayan Fenerbahçe Beko, Papagiannis ve Yam Madar'ın pota altından sayılarıyla 10-0'lık seri yakalayarak skoru 14-39'a getirdi. Sarı-lacivertli ekibin sert savunması karşısında Darüşşafaka Lassa, periyodun ilk 6 dakikalık bölümünde yalnızca 2 sayı bulabildi: 16-39. Kalan sürede iki takım da karşılıklı basketler bulurken, Fenerbahçe Beko soyunma odasına 51-29 önde gitti.

İlk yarıda olduğu gibi sert savunmayla mücadeleye başlayan Fenerbahçe Beko, devreye 5-0'lık seriyle başladı. Maç boyunca sürdürdüğü üstün oyununa bu periyotta da devam eden sarı-lacivertli takım, 3. periyodu 76-41 önde geçerken karşılaşmayı da 98-56 kazandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, 10. galibiyetini aldı. Darüşşafaka Lassa ise 7. kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

TARIK BIBEROVIC'TEN 29 SAYI

Fenerbahçe Beko'nun genç yıldızı Tarık Biberovic 29 sayıyla maçın en skorer ismi olmayı başardı. Sarı-lacivertli ekipte Madar 14, Papagiannis ise 12 sayı-12 ribaund ile mücadele etti. Darüşşafaka Lassa cephesinde ise Can Korkmaz ve Timma 14 sayıyla mücadele etti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin