Samandıra'dan eşyalarını topladı. Konyaspor maçı öncesi takım arkadaşları ve Jose Mourinho ile vedalaştı

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dusan Tadic, ligin son haftasında oynanacak Konyaspor maçı öncesi eşyalarını Samandıra'dan topladı. Fenerbahçe ile yola devam etmeyecek olan Dusan Tadic takım arkadaşları ve Jose Mourinho ile de vedalaştı. Dusan Tadic'in yeni takımının Ajax veya Southampton olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Samandıra'dan eşyalarını topladı. Konyaspor maçı öncesi takım arkadaşları ve Jose Mourinho ile vedalaştı
Arşiv

Fenerbahçe'de özellikle son haftaların en çok eleştirilen isimlerinden birisi olan Dusan Tadic, sarı-lacivertli formaya veda ediyor.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dusan Tadic, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi herkesle vedalaştı.

Takım arkadaşları ve Jose Mourinho ile bir araya gelerek Samandıra'dan eşyalarını toplayan Dusan Tadic'in, Fenerbahçe ile devam eden kariyeri böylelikle son buldu. Tadic'in yeni takımının Ajax veya Southampton olacağı da iddia edildi.

Bu sezon da Fenerbahçe formasıyla hem gol hem de asist sayısında çift haneye ulaşan Dusan Tadic, 13 gol ve 16 asistlik performans sergiledi. Sırp yıldız bu sezon tam 53 maça çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin