Beşiktaş'ta gemiyi ilk o terk etti. Fernando Santos dil dökse de transfere izin verdi

Kayserispor'da sergilediği performansla Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut, siyah-beyazlı taraftarın baskısına daha fazla dayanamadı. Oynadığı her maçta taraftarlar tarafından protestoya uğrayan Onur Bulut, Fernando Santos'tan izin alarak takımdan ayrılmak istedi. Fernando Santos, Werder Bremen'in talip olduğu Onur Bulut'un takımdan ayrılmasına izin verdi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta gemiyi ilk o terk etti. Fernando Santos dil dökse de transfere izin verdi
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son üç maçta gol atamayan Beşiktaş'ta takımın performansı oldukça eleştirilen, Onur Bulut'un takımdan ayrılmak istemesi Fernando Santos'u şaşkına çevirdi.

Kayserispor'dan, Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla eleştirilerin hedefinde olan Onur Bulut, siyah-beyazlı takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Fernando Santos ile bir araya gelerek takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Onur Bulut, taraftarın gösterdiği tepkiye artık dayanamadığını söyledi.

Werder Bremen başta olmak üzere birçok Trendyol Süper Lig ekibinin de transfer listesinde olan Onur Bulut'un takımdan ayrılmasına izin veren Fernando Santos deneyimli isme gelecek transfer tekliflerini kabul edecek.

Bu sezon 33 maçta görev alan Onur Bulut 1 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin