Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu! Da Costa'nın hat-trick yaptığı maçta Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa'yı konuk etti. Konuk ekip Kasımpaşa, Da Costa'nın hat-trick yaptığı mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu! Da Costa'nın hat-trick yaptığı maçta Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa, Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Tam dört golün çıktığı mücadelede Kasımpaşa deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 41, 80 ve 83. dakikalarda Da Costa kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü ise 45+2. dakikada Semih Kılıçsoy kaydetti.

Beşiktaş bu mağlubiyetin ardından 29 puanda kaldı. Kasımpaşa ise puanını 26'ya yükseltti. Beşiktaş önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak. Kasımpaşa ise sahasında Başakşehir'i konuk edecek.

İÇ SAHADAKİ GALİBİYET ÖZLEMİ ÜÇ MAÇA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig'de iç sahada oynadığı son iki maçta Fenerbahçe ve Alanyaspor'a 3-1'lik skorlarla mağlup olan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında aynı skorla sahadan mağlubiyetle ayrılınca üç sahadaki galibiyet özlemi üç maça çıktı.

TAYYİP TALHA FORMASINA KAVUŞTU

2022-23 sezonun 27. haftasında iç sahada oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tayyip Talha Sanuç, uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. 8 Eylül’de topla çalışmalara başlayan 24 yaşındaki savunmacı, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında oyuna girerek forma hasretine son verdi. Tayyip Talha Sanuç, 279 gün sonra siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Kasımpaşa maçında ilk düdük sesi geldi ve santra yapıldı.

9' Kasımpaşa etkili geldi. Aytaç Kara ceza sahası dışından çok sert vurdu ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

18' Beşiktaş, Semih ile gole yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına çalımlarla giren Semih'in vuruşunda top Giannotis'te kaldı.

34' Mert Günok mutlak golü önledi. Salih Uçan'ın kafayla uzaklaştırmak istediği top ceza yayı önünde Gökhan'ın önünde kaldı. Gökhan'ın vuruşunda Mert Günok golü parmaklarının ucuyla önledi.

41' Kasımpaşa, Da Costa'nın mükemmel golüyle öne geçti. Ceza sahası dışından Mert Günok'un uzanamayacağı köşeye nefis bir vuruş çıkaran Da Costa skoru 1-0'a getirdi.

Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu! Da Costa'nın hat-trick yaptığı maçta Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti

44' Sol kanatta topla buluşan Rashica'nın ön direğe yaptığı ortada Semih Kılıçsoy'dan seken top kaleci Gianniotis'te kaldı. Semih ile çarpışan Gianniotis ufak bir sakatlık geçirdi ve sağlık ekipleri oyuna girdi.

45+2' Beşiktaş maça dengeyi çabuk getirdi. Rashica'nın arka direğe yaptığı ortada zor pozisyonda topu ağlara yollayan Semih Kılıçsoy skoru 1-1 yaptı.

Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu! Da Costa'nın hat-trick yaptığı maçta Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti - Resim : 2

45' Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

52' Necip Uysal yaşadığı sakatlıkla futbolseverleri korkuttu. Girdiği ikili mücadelenin ardından bir süre yerde hareketsiz kalan Necip Uysal, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından alkışlar eşliğinde yeniden oyuna devam etti.

65' Kasımpaşa ikinci gole çok yaklaştı. Savunma arkasına atılan pasta Fall, Mert ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda çerçeveyi bulmadı.

80' Kasımpaşa'da sahneye yine Da Costa çıktı. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahasında bomboş kalan Da Costa kafa vuruşuyla skoru 2-1'e getirdi.

Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu! Da Costa'nın hat-trick yaptığı maçta Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti - Resim : 3

83' Dolmabahçe'de Da Costa'nın gecesi! Önde yapılan baskının ardından topu önünde bulan Da Costa rahat bir vuruşla farkı ikiye çıkardı: 3-1.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin