Beşiktaş ayrılığı açıkladı. Fernando Santos dönemi resmi olarak sona erdi. Sezonun geri kalanında takımı o isim yönetecek

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor karşısında alınan beraberliğin ardından Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırdığını açıkladı. Beşiktaş'ın kalan maçlarında takımın başında Serdar Topraktepe yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ayrılığı açıkladı. Fernando Santos dönemi resmi olarak sona erdi. Sezonun geri kalanında takımı o isim yönetecek
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de beş maçtır galibiyete hasret olan Beşiktaş'ta fatura Fernando Santos'a kesildi.

Beşiktaş'a imza attığından bu yana oyuncu tercihleri ve oyun içindeki taktikleriyle eleştiri yağmuruna tutulan Fernando Santos'un, Beşiktaş kariyeri Samsunspor maçının ardından sona erdi.

Beşiktaş'ın resmi hesabından yapılan açıklamada, ''Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır'' ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın başında 16 maça çıkan Fernando Santos 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 1.56 gibi düşük bir puan ortalaması tutturdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin