Arda Güler durdu durdu ezeli rakibe imza attı. Kariyerinde yepyeni bir başlangıç yapacak

Real Madrid'de forma şansı bulamaması nedeniyle gemileri yakan Arda Güler, Sevilla'nın transfer ilgisine olumlu yanıt verdi. İspanyol basını, Sevilla'nın ezeli rakibi Real Betis'in de Arda Güler'i istediğini ancak Arda Güler'in Sevilla'nın Avrupa kupalarındaki başarısı nedeniyle Sevilla'nın kiralama teklifine olumlu yanıt verdiğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler durdu durdu ezeli rakibe imza attı. Kariyerinde yepyeni bir başlangıç yapacak
Anadolu Ajansı

Sakatlığı geçmesine karşın Carlo Ancelotti tarafından bir türlü forma şansı verilmeyen Arda Güler en sonunda gemileri yaktı ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüşerek transferini istedi.

Real Madrid'de kalıp kiralık olarak hiçbir kulübe gitmeyeceğini sezon başında açıklayan Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin forma adaletinden artık sıkıldığını ve Florentino Perez ile görüşerek Sevilla'ya transfer olmak istediğini belirtti. İspanyol basını Sevilla'nın ezeli rakibi Real Betis'in de Arda Güler'in peşinde olduğunu ancak yıldız ismin tercihini Sevilla'dan yana kullandığını iddia etti.

Antrenmanlarda kusursuz bir performans sergilese de Carlo Ancelotti'nin rotasyonlu kadroyla çıktığı lig maçlarında bile sonradan oyuna dahil olamayan Arda Güler, Real Madrid formasıyla bu sezon 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin