Adana Demirspor'dan, Galatasaray'a bedavaya geliyor. Murat Sancak transfere onay verdi

Forvet rotasyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, Adana Demirspor'dan ayrılmayı planlayan M'Baye Niang için devreye girdi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile tartışma yaşayan M'Baye Niang'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Mauro Icardi'nin yokluğunda Niang'dan verim almayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'dan, Galatasaray'a bedavaya geliyor. Murat Sancak transfere onay verdi
Arşiv

Mali sorunlarla boğuşan ve üç dönem transferi yasağı yaşayan Adana Demirspor'da yıldızlar takımdan birer birer ayrılırken M'Baye Niang için Galatasaray devreye girdi.

Mauro Icardi'nin uzun süreli sakatlığı ve Cedric Bakambu'nun Afrika Kupası'nda olması nedeniyle forvet rotasyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile büyük sorun yaşayan ve takımdan ayrılmak isteyen M'Baye Niang'ı transfer listesine aldı.

Maaşını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmayı düşünen M'Baye Niang için devreye giren Galatasaray, Murat Sancak'ın sosyal medyadan ağır sözler sarf ettiği ve takımda görmek istemediği golcü ismin transferini bedelsiz olarak tamamlamak istiyor.

Adana Demirspor formasıyla 20 maçta forma giyen M'Baye Niang 8 gol ve 2 asistle takımın öne çıkan isimlerinden biri olmayı başardı.

''UĞURLAR OLA'' DEMİŞTİ

M'Baye Niang'ın, Fransız basınına maaşını alamadığına dair açıklamalar yapmasında sonra Başkan Murat Sancak, ''Yalan söylüyorsun! 1 Euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin, uğurlar ola!'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin